• Noutati

    Noutati

    Informatia inseamna putere.

    Suntem la curent cu ce se intampla in aria de HR si avem o echipa creativa. Cream concepte noi si evenimente si suntem ancorati in mediul de business de aceea cuvintele de ordine sunt: informaţia, flexibilitatea şi adaptabilitatea.

  • 1

Rezultatele studiului Stres National Survey au fost lansate!

Dynamic HR şi Learning Network lansează rezultatele studiului "Stres Naţional", desfăşurat în prima parte a anului 2017. Studiul a urmărit relevarea nivelului de stres al angajaţilor din România, dar şi a modului de manifestare a acestuia.

Descarcă rezultatele studiului şi află cât de stresaţi sunt angajaţii români în secolul!

DESCARCĂ REZULTATELE STUDIULUI!

Ghidul Work-Life Balance, ediția a III-a, a fost lansat!

poza_Ghid.jpg
Ghidul Work-Life Balance și performanța angajaților, ediția a III-a, a fost lansat!
 
Vă invităm să descoperiți în acest Ghid companii conduse de manageri dedicaţi, echilibraţi, deschişi către comunitate, ce au alocat resurse importante pentru a face posibile aceste programe de work-life balance.
   
Veți afla cum starea de echilibru dintre viața personală și cea profesională a devenit un concept întâlnit și acceptat de majoritatea managerilor din România, iar astăzi, cele mai multe companii implementează proiecte de succes pentru angajații lor, susținând elemente precum: nutriția, sportul, relaxarea sau implicarea în comunitate.

Nou! Ghidul "Work-Life Balance si performanta angajatilor"

ghidEste primul ghid de bune practici in resurse umane din Romania, care va pune la dispozitie o gama larga de idei si modele de urmat pentru a creste semnificativ starea de well-being a angajatilor si, implicit, nivelul de performanta al acestora!
 
 37 RON (TVA inclus; nu include taxa de transport) 
Buton comanda SAU telefon0724 088 400
*pentru comanda prin e-mail, va rugam sa ne trimiteti datele dumneavoastra de contact, iar noi vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp. 

Nou! Audiobook "Tehnici de reducere a stresului"

catsEste singurul audiobook din Romania care te ajuta in mod dovedit sa te relaxezi si sa te calmezi in 2 minute atunci cand ai nevoie. In interior vei descoperi o sesiune de relaxare ghidata, care te ajuta sa te destinzi chiar si in cele mai dificile momente.

 33 RON (TVA inclus; nu include taxa de transport)  
Buton comanda  SAU telefon0724 088 400 

Saptamana Angajatului

DynamicHR

Reteta unui program “ALTFEL” pentru angajati.

 

Dynamic HR lanseaza o noua provocare care pune imaginatia la incercare si va incarca de buna dispozitie. Programele de well being presupun activitati noi, la fel de piperate si de sarate, care dezvolta creativitatea, spiritul inovativ si de echipa.

Inscrie-te la newsletter

Urmatoarele evenimente

 
wlb-date