• Noutati

    Noutati

    Informatia inseamna putere.

    Suntem la curent cu ce se intampla in aria de HR si avem o echipa creativa. Cream concepte noi si evenimente si suntem ancorati in mediul de business de aceea cuvintele de ordine sunt: informaţia, flexibilitatea şi adaptabilitatea.

  • 1

Denegare de responsabilitate

Date generale

In aceasta pagina gasiti informatii despre conditiile de utilizare a site-ului www.dynamichr.ro denumit in continuare SITE.

Aceste conditii se aplica oricarei persoane (numita in continuare VIZITATOR) care viziteaza/acceseaza acest site, fie ca este un vizitator anonim sau un utilizator inregistrat.

Neacceptarea acestor conditii de utilizare obliga vizitatorul sa inceteze vizitarea site-ului, si a servicilor oferite de acesta. Prin servicii se inteleg toate serviciile informationale (articole, newslettere, forum etc.) cat si alte servicii care pot fi gasite pe site. Acesarea site-ului implica asadar acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prevazute in aceasta pagina. 

Politica de confidentialitate

Ne angajam sa va respectam confidentialitatea, respectand toate legile si reglementarile aplicabile protectiei datelor, inclusiv Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679 („GDPR”).

Prezenta politica (alaturi de Denegarea de responsabilitate prezentului site web si orice alte documente la care se face referire in continutul acestei politici) urmareste sa va ofere informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectam de la dumneavoastra sau pe care ni le puneti la dispozitie prin prezentul site web si modul in care vor fi prelucrate de noi. Va rugam sa cititi cu atentie cele ce urmeaza, pentru a intelege punctul de vedere si practicile noastre cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal si modul in care le vom trata.

Masoara nivelul de stres din compania ta

stres-index.jpg

 

Este cunoscut faptul ca stresul pe termen lung, are efecte negative asupra sanatatii, performantelor si productivitatii. Stresul este o reactie individuala si rezultatul interactiunii dintre exigentele mediului pe de o parte si resursele, capacitatile si posibilitatile individului pe de alta parte.

Tu cum marchezi un eveniment important in compania ta?

catalog-wellbeing-toamna-dynamic-hr.jpg

 

Stim cat de importante sunt evenimentele precum ziua companiei, petrecerea anuala, ziua de nastere a unui coleg drag si nu numai.

Marcarea acestor evenimente creste gradul de apartenenta al unui angajat fata de companie, consolideaza relatiile interumane si faciliteaza coeziunea grupurilor.

Nou! Catalog de Team Building Dynamic HR 2017

catalog-teambuilding-dynamic-hr.jpg

 

Dynamic HR lanseaza Catalogul de Team Building 2017. Acesta va propune o multime de idei interesante, prin care colegii tai sa isi gaseasca inspiratia si sa isi manifeste creativitatea. 

Inscrie-te la newsletter

Urmatoarele evenimente

 
wlb-date