• Noutati

    Noutati

    Informatia inseamna putere.

    Suntem la curent cu ce se intampla in aria de HR si avem o echipa creativa. Cream concepte noi si evenimente si suntem ancorati in mediul de business de aceea cuvintele de ordine sunt: informaţia, flexibilitatea şi adaptabilitatea.

  • 1

Masoara nivelul de stres din compania ta

stres-index.jpg

 

Este cunoscut faptul ca stresul pe termen lung, are efecte negative asupra sanatatii, performantelor si productivitatii. Stresul este o reactie individuala si rezultatul interactiunii dintre exigentele mediului pe de o parte si resursele, capacitatile si posibilitatile individului pe de alta parte.

Tu cum marchezi un eveniment important in compania ta?

catalog-wellbeing-toamna-dynamic-hr.jpg

 

Stim cat de importante sunt evenimentele precum ziua companiei, petrecerea anuala, ziua de nastere a unui coleg drag si nu numai.

Marcarea acestor evenimente creste gradul de apartenenta al unui angajat fata de companie, consolideaza relatiile interumane si faciliteaza coeziunea grupurilor.

Nou! Catalog de Team Building Dynamic HR 2017

catalog-teambuilding-dynamic-hr.jpg

 

Dynamic HR lanseaza Catalogul de Team Building 2017. Acesta va propune o multime de idei interesante, prin care colegii tai sa isi gaseasca inspiratia si sa isi manifeste creativitatea. 

Rezultatele studiului Stres National Survey au fost lansate!

studiu-stres-national-dynamic-hr.jpg

Dynamic HR si Learning Network lanseaza rezultatele studiului "Stres National", desfasurat in prima parte a anului 2017. Studiul a urmarit relevarea nivelului de stres al angajatilor din Romania, dar si a modului de manifestare a acestuia.

Descarca rezultatele studiului si afla cat de stresati sunt angajatii romani in secolul 21!

Ghidul Work-Life Balance, ediția a III-a, a fost lansat!

poza_Ghid.jpg

Ghidul Work-Life Balance si performanta angajatilor, editia a III-a, a fost lansat!

Va invitam sa descoperiti in acest Ghid companii conduse de manageri dedicati, echilibrati, deschisi catre comunitate, ce au alocat resurse importante pentru a face posibile aceste programe de work-life balance.

Inscrie-te la newsletter

Urmatoarele evenimente

 
wlb-date