• Noutati

  Noutati

  Informatia inseamna putere.

  Suntem la curent cu ce se intampla in aria de HR si avem o echipa creativa. Cream concepte noi si evenimente si suntem ancorati in mediul de business de aceea cuvintele de ordine sunt: informaţia, flexibilitatea şi adaptabilitatea.

 • 1

Nou! Ghidul "Work-Life Balance si performanta angajatilor"

ghidEste primul ghid de bune practici in resurse umane din Romania, care va pune la dispozitie o gama larga de idei si modele de urmat pentru a creste semnificativ starea de well-being a angajatilor si, implicit, nivelul de performanta al acestora!
 
 37 RON (TVA inclus; nu include taxa de transport) 
Buton comanda SAU telefon0724 088 400
*pentru comanda prin e-mail, va rugam sa ne trimiteti datele dumneavoastra de contact, iar noi vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp. 

 

Autor: Ana Hodos
ISBN: 978-973-0-16165-6
Furnizor: Dynamic Human Resources
Format: Paperback
Numar pagini: 142 pag
 
Bunastarea angajatilor la locul de munca si, mai ales, lipsa motivatiei acestora sunt unele dintre cele mai importante aspecte analizate de specialistii in HR si managerii din cadrul companiilor atunci cand incearca sa creeze un mediu de lucru cat mai placut. Studiile au demonstrat faptul ca angajatii cei mai fericiti sunt cu 47% mai productivi lucrand, in medie, cu 10 ore mai mult in fiecare saptamana decat colegii lor mai putin fericiti.
 
Din acest motiv, am creat primul ghid din Romania care contine o suta de modele pe proiecte de well-being pentru angajati, modele care au fost preluate de la companiile de pe piata romaneasca si internationala.
 
Mentionam doar cateva dintre companiile care au ales sa impartaseasca experienta lor cu noi:
HP Romania, Cargill , Studio Moderna, Cheque Dejeuner Romania, EY Romania.
 
“Ghidul pleaca de la intrebarea: Ce facem noi, ca angajatori, ca manageri sau ca specialisti in resurse umane, pentru a ne ajuta colegii sa fie mai fericiti? [...] Prin acest ghid am vrut sa aratam cate proiecte minunate se desfasoara in companiile din Romania si sa le facem cunoscute. ” Ana Hodos, autor "Work-Life Balance si performanta angajatilor"
 
Continut
In acest ghid puteti gasi o suta de modele de succes pe proiecte de well-being, organizate in functie de tipul si scopul activitatilor:
 • Daruire                                        
 • Relationare
 • Sport
 • Apreciere
 • Orizonturi noi
 • Directie
 • Relaxare
 • Emotii pozitive
 • Autoacceptare si autonomie
 • Misiune

Despre autor

anaAna Hodos, Manager de proiect, consultant resurse umane, trainer acreditat, s-a specializat in a lucra cu echipele manageriale si operationale pentru ca acestea sa ajunga si sa mentina un nivel inalt de performanta.  
Experienta sa include programe de diagnoza organizationala, implementare sisteme de management al performantelor, workshopuri destinate eficientizarii echipelor manageriale, organizare si livrare de programe Strong Team (comunicare, gestionarea timpului, motivare, dezvoltare personala). A absolvit un program de master in Resurse Umane si s-a format in NLP - Programare Neuro Lingvistica. 
In timpul liber Ana este pasionata de fotografie si calatorii. Ii place sa cunoasca locuri si oameni diferiti, considerand ca acest lucru o ajuta sa se dezvolte personal.

 

Inscrie-te la newsletter

Urmatoarele evenimente

 
wlb-date
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok