• Noutati

    Noutati

    Informatia inseamna putere.

    Suntem la curent cu ce se intampla in aria de HR si avem o echipa creativa. Cream concepte noi si evenimente si suntem ancorati in mediul de business de aceea cuvintele de ordine sunt: informaţia, flexibilitatea şi adaptabilitatea.

  • 1

Antreprenorul anului este in echipa Dynamic Human Resources

DynamicHR

Simona Nicolaescu a fost desemnata “Antreprenorul anului” la categoria Management de varf, in cadrul celei de-a V- a editie a “Galei Premiilor de Excelenta HR Club” care a avut loc ieri, 3 Aprilie 2013.

Simona NicolaescuDecernarea acestui premiu are in loc intr-una dintre cele mai prestigioase gale de resurse umane ale anului, in care este recunoscuta si premiata excelenta in resurse umane si managementul oamenilor.

“In aceasta seara am castigat eu acest premiu si va multumesc, insa sunt convinsa ca alaturi de mine ar trebui sa stea toti antrepenorii din Romania care au rezistat in ultimii 5 ani, care si-au pastrat oamenii, au investit in ei, au inovat, au reusit și pe care îi apreciez foarte tare” au fost cuvintele adresate de fondatoarea Dynamic Human Resources , in prezenta a peste 150 directori de resurse umane, directori generali si lideri de business care reprezinta cele mai importante companii din Romania precum BRD - Groupe Societe Generale, Coca-Cola HBC Romania ZENTIVA, etc.

Acest premiu ne onoreaza pe toti cei din echipa Dynamic Human Resources, ne bucura si ne motiveaza sa continuam cu evenimente de interes, cu traininguri de impact pentru companii si oamenii lor. Asa cum ne place sa spunem facem totul din pasiune pentru oameni si din dorinta de a face diferenta.

Inscrie-te la newsletter

Urmatoarele evenimente

 
wlb-date