• Evenimente

    Evenimente

    Gandurile noastre sunt semintele intamplarilor de maine. Simona Nicolaescu

    Organizam evenimente de impact si cream ocazii pentru a ne cunoaste mai bine, pentru a impartasi din experientele voastre si a fi conectati la noutate si ancorati in business. Pasiunea se vede in tot ceea ce facem.

  • 1

Cursuri deschise

 
 
Stim ca exista mai multe tipuri de inteligenta, iar pentru dezvoltarea fiecarui tip sunt necesare seturi speciale de exercitii de stimulare si antrenare!
Astfel, in perioada urmatoare, am pregatit pentru voi urmatoarele workshopuri deschise pentru dezvoltarea personala si, in aceeasi masura, pentru dezvoltarea abilitatilor manageriale.
 
Pentru inscriere la workshopuri:
Este simplu! Completeaza formularul de inscriere si trimite-ne un e-mail pe adresa [email protected], iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmarea inregistrarii.

 

bp Stress Break Workshop
 
Stress-Break-Workshop.jpg
 
Data workshop: 21 Noiembrie 2017
Durata: o zi
Cui se adreseaza: Tuturor celor care doresc sa dezvolte noi modalitati de a transforma stresul in energie mobilizatoare.
Abilitati si competente: Tehnici din programarea neuro-lingvistica, intelegerea neuropsihologiei stresului, modalitati de recunoastere a stresului pozitiv.
Investitie/participant: 250 RON + TVA
 

Inscrie-te la newsletter

Urmatoarele evenimente

 
wlb-date
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok