• Work-Life Balance

  Work-Life Balance

  Happiness is not a matter of intensity but of balance, order, rhythm and harmony.
  Thomas Merton

  “Gala companiilor implicate in viata echilibrata a angajatilor” este un eveniment de succes, devenind o traditie pentru companiile din Romania. In cadrul acestui eveniment premiem companiile care investesc in activitati dedicate echilibrului dintre viata profesionala si cea personala a angajatilor lor.

 • 1

 • Agenda evenimentului
 • Inscrierea proiectului
 • Editii anterioare

Gala Work-Life Balance, editia a VI-a

Scurta descriere 

In cadrul acestei gale, vor fi desemnate companiile care investesc in dezvoltarea si motivarea angajatilor, care se implica in cresterea performantei angajatilor lor prin activitati dedicate echilibrului dintre viata personala si cea profesionala.

Numarul companiilor care implementeaza programe prin care isi ajuta angajatii sa obtina si sa pastreze un echilibru intre viata personala si cea profesionala s-a dublat in ultimii cinci ani ca urmare a nevoii de a creste eficienta echipelor. In fiecare an, cateva zeci de companii care activeaza in Romania participa la Gala companiilor implicate in viata echilibrata a angajatilor, la care isi prezinta programele de dezvoltare a angajatilor si crestere a performantei lor.

Vino sa cunosti proiecte de wellbeing, sa impartasesti din experienta companiei tale, sa te bucuri de networking si de o audienta de exceptie!

Evenimentul pe scurt:

 • 30 de proiecte de wellbeing prezentate în Ghidul Work-Life Balance;
 • 10 proiecte de wellbeing premiate;
 • 10 speakeri;
 • afli despre proiecte de succes care stârnesc interesul si nivelul de implicare al angajatilor;
 • afli noutati in domeniu.

 

Agenda Galei Work-Life Balance, editia a VI-a 

23 Februarie 2017

09.00 – 09.30 Welcome Coffee 

 

09.30 – 10.00 Deschiderea „Galei companiilor implicate în viața echilibrată a angajaților”

 

10.00 – 12.00 Prezentarea proiectelor din categoria Implicare în comunitate

 

12.00 – 13.00 Lunch

 

13.00 – 15.00 Prezentarea proiectelor din categoria Body. Mind. Spirit 

 

15.00 – 15.30 Votul publicului – Coffee Break 

 

15.30 – 17.00 Ateliere de creaţie & relaxare

 

17.00 – 17.30 Acordarea premiilor juriului și votul publicului

Ghid de participare

 

Pasul 1 - Inscrierea companiei

Termen limita: 31 Ianuarie 2017

 

Inscrierea companiilor se face prin completarea formularului de inscriere, formular ce va fi afisat in scurt timp. Va rugam sa il completati si sa il trimiteti in format electronic la adresa: office@dynamichr.ro.

Participantii au obligatia de a se asigura telefonic sau prin e-mail ca formularul lor a fost primit, inainte de data si ora limita.

Pasul 2 - Proiectul practic

Termen limita: 31 Ianuarie 2017

 

Aceasta etapa presupune prezentarea unui proiect de wellbeing, in cadrul Galei Work-Life Balance, implementat în decursul anului 2016 pana la 15 ianuarie 2017. Pot fi inscrise mai multe proiecte la oricare dintre categoriile mentionate.

Va rugăm sa completati acest formular (Pasul 2 formularul de inscriere proiect) cat mai complet si corect. Inscrierea proiectului se face exclusiv prin e-mail trimitand acest formular completat pana la data de 31 ianuarie 2017 la adresa office@dynamichr.ro. Formularul va fi transmis atat in varianta semnata (scanata), cat si in format editabil (Word).

Nominalizarea se va baza exclusiv pe proiectele implementate sau in curs de implementare in 2016 – 2017, si incheiate la data de 15 ianuarie 2017 cu impact demonstrat. Inscrierile proiectelor se vor face în functie de categoriile prezentate.

Juriul va lua în considerare exclusiv informatiile furnizate in formularul de inregistrare si în anexe. Toate campurile din formularul de inregistrare sunt obligatorii.

Pasul 3 – Completarea chestionarului – optional

Termen limita: 31 ianuarie 2017

 

Completarea chestionarului de fiecare companie inscrisa, in care sunt prezentate actiunile, activitatile, proiectele, valorile companiei, implicarea angajatilor in diverse proiecte care sustin conceptul de: “Angajati fericiti acasa si la munca”.

Acest chestionar va fi trimis de catre organizatori catre companii dupa incheierea perioadei de inscriere in cadrul evenimentului.

Pasul 4 – Feedback-ul angajatilor – optional

Termen limita: 31 ianuarie 2017

 

Angajatii fiecarei companii care doreste sa obtina aceste rezultate vor fi invitati sa raspunda online si anonim pe o scala de la 1-10 (unde 1 înseamna foarte greu, iar 10 foarte usor) la urmatoarea intrebare: “Cat de usor va este sa mentineti un echilibru intre viata de familie si cea profesionala?“

Companiile vor primi un link pe care vor fi rugate să il distribuie angajatiilor pentru ca acestia sa poata raspunde la intrebarea mentionata.

Inscrie-te la newsletter

Urmatoarele evenimente

 
wlb-date