• Work-Life Balance

  Work-Life Balance

  Happiness is not a matter of intensity but of balance, order, rhythm and harmony.
  Thomas Merton

  “Gala companiilor implicate in viata echilibrata a angajatilor” este un eveniment de succes, devenind o traditie pentru companiile din Romania. In cadrul acestui eveniment premiem companiile care investesc in activitati dedicate echilibrului dintre viata profesionala si cea personala a angajatilor lor.

 • 1

 • Agenda evenimentului
 • Ghid de participare
 • Editii anterioare

Gala Work-Life Balance, editia a VII-a

Numarul companiilor prezente la eveniment a crescut de la an la an, oferindu-ne mereu dovada implicarii active si a dedicarii oamenilor aflati la conducerea companiilor. Ne-am bucurat impreuna de frumoasele proiecte implementate, am impartasit experientele traite, am facut networking.

Si in acest an, Gala Work-Life Balance: Gala companiilor implicate in viata echilibrata a angatilor, editia a VI-a isi deschide portile pentru a afla de la colegii nostri care sunt trend-urile in materie de proiecte de well-being si ce teme sunt aplicate cu succes in companiile din Romania.

In cadrul acestei gale, vor fi desemnate companiile care investesc in dezvoltarea si motivarea angajatilor, care se implica in cresterea performantei angajatilor lor prin activitati dedicate echilibrului dintre viata personala si cea profesionala.

Categoriile de proiecte vor viza: daruirea in comunitate, relationarea, sportul, aprecierea, noi orizonturi, sanatatea fizica si cea psihica, relaxarea, emotiile pozitive sau autoacceptarea si autonomia.

Vino sa cunosti proiecte de well-being, sa impartasesti din experienta companiei tale, sa te bucuri de networking si de o audienta de exceptie!

Evenimentul pe scurt:

 • 10 proiecte de well-being premiate;
 • 10 speakeri;
 • 10 proiecte de well-being prezentate in Ghidul Work-Life Balance;
 • 1 Sketch Show;
 • afli despre proiecte de succes care starnesc interesul si nivelul de implicare al angajatilor;
 • afli noutati in domeniu.

Agenda

Work-Life Balance Experience

21 Februarie 2018

Teatrul Elisabeta

09.30-11.30 Mindfulness

Meditatia mindfulness este o practica simpla si, in acelasi timp, foarte puternica, prin care ne antrenam atentia. Este simpla deoarece nu necesita, de fapt, decat sa fim atenti la ce ni se intampla si este puternica pentru ca reuseste sa ne scape de tendinta de a ne pierde in propriile ganduri, fapt care genereaza un stres in plus fata de presiunile vietii cotidiene.

11.30-13.30 Stress Management

Vei invata notiuni generale despre stres: eustress si distres, simptomele stresului, avantajele stresului, modalitati de a depasi stresul cotidian si vei afla moduri noi si sanatoase de a realiza sarcinile in conditii de stres.

14.00-16.00 Sleep Better

Stiai ca 79% dintre persoane nu dorm atat cat au nevoie? Sau ca somnolenta cronica predispune oamenii unui risc crescut de depresie? Datele partiale ale Stres Index, un studiu national realizat de Dynamic HR ne dezvaluie faptul ca 23,53% dintre angajatii din Romania dorm mai putin de 7 ore pe noapte insa asta nu inseamnă ca se si odihnesc.

16.00-18.00 Work-Life Balance Workshop

Faptul ca 99% din managerii romani nu se pot detasa de problemele de la birou cand ajung acasa, 90% lucreaza si in weekend-uri si 92,9% rateaza timpul petrecut cu familia si prietenii din cauza presiunii de la locul de munca sunt date ingrijoratoare legate de echilibrul dintre viata personala si cea profesionala a angajatilor.

Trainer: Simona Nicolaescu

Desemnată “Antreprenorul anului”, în anul 2013, Simona Nicolaescu și-a dedicat ultimii 7 ani din cariera sa profesională susținerii și promovării vieții echilibrate, prin proiecte creative, adresate mediului de afaceri, derulate în premieră în România. Sub semnătura sa au luat naștere primul program de well-being pentru angajații companiilor, în anul 2010, și primul audio-book pentru diminuarea stresului, în anul 2014, intitulat „Tehnici de reducere a stresului”.

Gala Work-Life Balance, editia a VII-a

22 Februarie 2018

Teatrul Elisabeta

09.00 – 09.30 Welcome Coffee

09.30 – 10.00 Deschiderea Galei companiilor implicate în viaţa echilibrată a angajaţilor, ediţia a VI-a

Moderator: Simona Nicolaescu, Business Owner Dynamic HR

10.00 – 12.00 Prezentarea proiectelor

Fabrica de Bunastare, Romeo Boscu – Zentiva

Eco Week, Alexandra Mihalcea – DXC Technology

55 de Fapte Bune, Romeo Boscu – Zentiva

Sport you career life, Georgiana Stancu – IKEA

Wellbeing@Orange since 2013, Corina Ghiatau – Orange Romania

12.00 – 13.00 Lunch

13.00 – 14.00 Solutii la cele mai mari provocari de work-life balance

Moderator: Simona Nicolaescu, Business Owner Dynamic HR

14.00 – 16.00 Gamification si Work-Life Balance

16.00 – 16.30 Acordarea premiilor juriului si votul publicului

Parteneri 

 debonainre-logo20212554.png logo_LearningNetwork.png   

 

Parteneri media

business24.jpg ziarecom.jpg  chic_elite.png 

 

         

Ghid de participare

 

Pasul 1 - Inscrie-te la Gala Wok-Life Balance

 

 

Inscrierea companiilor se face prin completarea formularului de inscriere. Va rugam sa il completati si sa il trimiteti in format electronic la adresa: office@dynamichr.ro.

Participantii au obligatia de a se asigura telefonic sau prin e-mail ca formularul lor a fost primit, inainte de data si ora limita.

Pasul 2 - Proiectul practic

 

 

Aceasta etapa presupune prezentarea unui proiect de wellbeing, in cadrul Galei Work-Life Balance, implementat în decursul anului 2017 pana la 15 ianuarie 2018. Pot fi inscrise mai multe proiecte la oricare dintre categoriile mentionate.

Va rugam sa completati formularul de inscriere a proiectului cat mai complet si corect. Inscrierea proiectului se face exclusiv prin e-mail trimitand acest formular completat pana la data de 15 Februarie 2018 la adresa office@dynamichr.ro. Formularul va fi transmis atat in varianta semnata (scanata), cat si in format editabil (Word).

Nominalizarea se va baza exclusiv pe proiectele implementate sau in curs de implementare in 2017 – 2018, si incheiate la data de 15 ianuarie 2018 cu impact demonstrat. Inscrierile proiectelor se vor face in functie de categoriile prezentate.

Juriul va lua in considerare exclusiv informatiile furnizate in formularul de inregistrare si in anexe. Toate campurile din formularul de inregistrare sunt obligatorii.

Inscrie-te la newsletter

Urmatoarele evenimente

 
wlb-date