• Resurse

    Resurse

    “Cunoasterea este prin ea insasi putere.” Francis Bacon

    Investim alaturi de voi in cunoastere si educatie, va ajutam sa construiti in fiecare zi la implinirea voastra.
    Cuvintele de ordine sunt: impact, inedit, noutate si valoare.

  • 1

Articole

Meditatia in viata copiilor

pexels-photo.jpg

Este un mit sa spunem faptul ca perioada copilariei este un timp lipsit de griji. Copiii se confrunta cu multe temeri, cum ar fi: teama de intuneric, teama de monstri, frica de abandon, teama de viitor, frica de a nu fi suficient de bun etc. Prin instruirea tinerilor sa se concentreze pe un singur gând, sunet sau respiratie, meditatia ii sprijina sa ramana prezenti in acel moment, in care sunt in siguranta. Meditatia ii poate ajuta pe copiii sa stea departe de ceea ce le este teama de si aproape de un loc in care au putere si control asupra vietii lor.

Ce angajati din Romania au pat la birou?

model-2373534_960_720.jpg

In urma survey-ului implementat de Dynamic HR, am observat faptul ca 68% dintre angajatii romani dorm mai putin de 7-8 ore pe noapte.

Situatia angajatilor din Statele Unite, nu este nici ea una favorabila: aici 55% dintre angajati dorm 6 ore sau mai putin pe noapte.

Avand in vedere ca ziua de 16 Martie 2018 este declarata Ziua Mondiala a Somnului, v-am pregatit un material despre ce reprezinta somnul la birou, in ce companii este implementat un astfel de beneficiu si care sunt efectele lui.

Dynamic HR anunta castigatorii Galei Work-Life Balance, editia a VII-a, 2018

Gala Work-Life Balance editia a VII-a, 2017 - 2018, Dynamic HR.jpg

Dynamic Human Resources a organizat joi, 22 februarie 2018, cea de-a saptea editie a Galei companiilor implicate in viata echilibrata a angajatilor. Evenimentul a reunit prezentarea catorva dintre cele mai de impact programe de work-life balance dedicate angajatilor in anul 2017: Fabrica de Bunastare si 55 de Fapte Bune (derulate de Zentiva), Sport your career life (IKEA) si  proiectul Eco Week (DXC Technology).

Gala, de sapte ani de zile reper al initiativelor de corporate wellbeing din Romania, le ofera managerilor de HR ale celor mai importante companii prezente in tara noastra contextul de a face schimb de informatii, de a impartasi solutii si cele mai bune practici cu privire la modul in care performanta companiilor poate creste odata cu atentia acordata starii de bine a angajatilor.

Din tabuu, in firesc: femeia, mama si profesionist

child-1073638_960_720.jpg

„Ca mama care munceste, simti ca ai fost discriminata la locul tau de munca de cand ai devenit mama?

·         da, am fost trecuta cu vederea atunci cand s-au facut promovari

·         da, am fost retrogradata de cand m-am intors din concediul de maternitate

·         nu, am fost tratata la fel de cand sunt mama

·         nu, la alegerea mea, am micsorat ritmul de lucru si lucrez mai putin ore”

Aceasta este una dintre intrebarile adresate catorva mii de femei in cadrul unei cercetari a unei companii de avocatura.

O treime dintre cele care au participat a raspuns ca gaseste de-a dreptul imposibila posibilitatea de a mai avansa in cariera odata cu intoarcerea din concediul de maternitate, in timp ce 54% dintre ele pur si simplu cer insistent angajatorilor sa faca mai mult in mod activ si sustinut pentru sprijinirea mamelor care lucreaza.

Jurnal de viata, obiectivul suprem: fericirea

man-2196323_960_720.jpg

Ne apropiem usor, usor de finalul acestui an. Fara sa vreau, incep sa ma gandesc la ce am realizat anul acesta, ce planuri am pentru cel ce urmeaza si realizez cu stupoare, ritmul alert in care am trait pana acum.

Realizez ca pot numara pe degete momentele in care, m-am oprit din gandurile si treburile zilnice si am reflectat la ceea ce sunt, ce fac, ce ma pasioneaza. Sunt sigura, insa, ca nu sunt singura care trece prin acest lucru.

Inscrie-te la newsletter

Urmatoarele evenimente

 
wlb-date

dynamic