• Resurse

  Resurse

  “Cunoasterea este prin ea insasi putere.” Francis Bacon

  Investim alaturi de voi in cunoastere si educatie, va ajutam sa construiti in fiecare zi la implinirea voastra.
  Cuvintele de ordine sunt: impact, inedit, noutate si valoare.

 • 1

Articole

Cum iti poti reduce stresul, prin respiratie

woman-570883_960_720.jpg

Terapia respiratiei este o forma de respiratie constienta care te va invata cum sa respiri pe deplin si sa iti imbogatesti mai mult oxigenul in creier si in organism. Printre beneficiile terapiei se numara:

 • preluarea controlului asupra vieții tale;
 • reincarcarea bateriilor;
 • reducerea stresului, anxietatii si durerii;
 • concentrarea atentiei pentru a avea mai multa pasiune pentru ceea ce conteaza cu adevarat;
 • relaxare si un somn mai bun;
 • recuperarea dupa traume;
 • a deveni mai constient de corpul tau si a te simti bine in pielea ta;
 • a te simti mai linistit si conectat.

Puterea mintii. Subconstient si inconstient

subconstient-si-inconstient-puterea-mintii.jpeg

Puterea mintii tale subconstiente poate merge mai departe decat crezi, iar creierul nostru este complicat decat ne gandim. Cu toate acestea, s-ar putea sa fii surprins de cat de mult control avem asupra auto-programarii.

Sa tinem cont de faptul ca mintea noastra subconstienta este asemanatoare unei banci de memorie imense. Capacitatea sa este practic nelimitata si stocheaza permanent tot ce se intampla vreodata cu tine.

Meditatia in viata copiilor

pexels-photo.jpg

Este un mit sa spunem faptul ca perioada copilariei este un timp lipsit de griji. Copiii se confrunta cu multe temeri, cum ar fi: teama de intuneric, teama de monstri, frica de abandon, teama de viitor, frica de a nu fi suficient de bun etc. Prin instruirea tinerilor sa se concentreze pe un singur gând, sunet sau respiratie, meditatia ii sprijina sa ramana prezenti in acel moment, in care sunt in siguranta. Meditatia ii poate ajuta pe copiii sa stea departe de ceea ce le este teama de si aproape de un loc in care au putere si control asupra vietii lor.

Ce angajati din Romania au pat la birou?

model-2373534_960_720.jpg

In urma survey-ului implementat de Dynamic HR, am observat faptul ca 68% dintre angajatii romani dorm mai putin de 7-8 ore pe noapte.

Situatia angajatilor din Statele Unite, nu este nici ea una favorabila: aici 55% dintre angajati dorm 6 ore sau mai putin pe noapte.

Avand in vedere ca ziua de 16 Martie 2018 este declarata Ziua Mondiala a Somnului, v-am pregatit un material despre ce reprezinta somnul la birou, in ce companii este implementat un astfel de beneficiu si care sunt efectele lui.

Dynamic HR anunta castigatorii Galei Work-Life Balance, editia a VII-a, 2018

Gala Work-Life Balance editia a VII-a, 2017 - 2018, Dynamic HR.jpg

Dynamic Human Resources a organizat joi, 22 februarie 2018, cea de-a saptea editie a Galei companiilor implicate in viata echilibrata a angajatilor. Evenimentul a reunit prezentarea catorva dintre cele mai de impact programe de work-life balance dedicate angajatilor in anul 2017: Fabrica de Bunastare si 55 de Fapte Bune (derulate de Zentiva), Sport your career life (IKEA) si  proiectul Eco Week (DXC Technology).

Gala, de sapte ani de zile reper al initiativelor de corporate wellbeing din Romania, le ofera managerilor de HR ale celor mai importante companii prezente in tara noastra contextul de a face schimb de informatii, de a impartasi solutii si cele mai bune practici cu privire la modul in care performanta companiilor poate creste odata cu atentia acordata starii de bine a angajatilor.

Inscrie-te la newsletter

Urmatoarele evenimente

 
wlb-date

dynamic