• Resurse

    Resurse

    “Cunoasterea este prin ea insasi putere.” Francis Bacon

    Investim alaturi de voi in cunoastere si educatie, va ajutam sa construiti in fiecare zi la implinirea voastra.
    Cuvintele de ordine sunt: impact, inedit, noutate si valoare.

  • 1
Articole

Am lansat cea de-a IV-a editie a Ghidului Work-Life Balance!

ghid wlb.jpg

 

In urma cu sase ani, am pasit timid, dezvoltand primul eveniment de Work-Life Balance din Romania. Astazi, aflandu-ne la cea de-a sasea editie a Galei companiilor implicate in viata echilibrata a angajatilor, admiram initiative si programe complexe de dezvoltare pesonala sau profesionala a angajatilor.

Gala Work-Life Balance reprezinta pentru noi locul in care luam parte la prezentarea celor mai frumoase proiecte de well-being, ce aduc cu sine rezultate excelente la nivel de companie, dar si locul in care adunam an de an manageri dedicati, implicati 100%, care zi de zi continua sa dezvolte programe si actiuni menite sa aduca echilibrul mental si fizic al angajatilor.

Va invitam sa descoperiti cele mai noi proiecte de well-being, ce au adus bunastare si echilibru, un nivel ridicat de productivitate si o rata mai mica a absenteismului, dar nu in ultimul rand, angajati mai fericiti.

Aici puteti descarca Ghidul Work-Life Balance, editia a IV-a.

Va dorim lectura placuta!

Inscrie-te la newsletter

Urmatoarele evenimente

 
wlb-date

dynamic

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok