• Resurse

    Resurse

    “Cunoasterea este prin ea insasi putere.” Francis Bacon

    Investim alaturi de voi in cunoastere si educatie, va ajutam sa construiti in fiecare zi la implinirea voastra.
    Cuvintele de ordine sunt: impact, inedit, noutate si valoare.

  • 1
Articole

Cat de importante sunt produsele de tip print pentru un eveniment

echipa-proiect-dynamic-hr.jpeg

 

Organizarea unui eveniment presupune parcurgerea unor etape destul de importante si indispensabile pentru succesul care se perindeaza de multe ori cu feedback pozitiv din partea participantilor. Cu cat parcurgerea intregului proces de organizare este mai minutioasa, cu atat acesta va fi realizat conform obiectivelor si asteptarilor participantilor.

Teambuildingul sau sesiunile de training sunt evenimente care fac parte din procesul de dezvoltare a oricarui business, evenimente care se arata din ce in ce mai mult si mai des implementate de catre clientii nostri. O parte importanta intr-un teambuilding este comunicarea si metodele folosite ca aceasta sa fie realizata eficient si clar. O metoda eficienta este transmiterea informatiilor pe calea printului - materiale printate. Pentru a demonstra mai mult importanta acestui pas/aspect, mai jos vom efectua o expunere bilaterela a modului cum functioneaza comunicare pentru fiecare membru implicat. 

Ce asteptari comunicationale au participantii de la un eveniment?

Orice eveniment, pentru fiecare participant, trebuie sa fie expus cat mai clar si concis, astfel incat scopul acestuia sa nu fie denaturat. Spre exemplu, un teambuilding este, in primul rand, o modalitate de a intari comunicarea dintre angajati si de a spori productivitatea din cadrul firmei. Fiecare activitate si workshop este conceput si realizat cu scopul de a forma o echipa unanim de acord cu valorile si obiectivele companiei. Bineinteles, teambuildingul are o doza destul de mare de momente de relaxare, care ajuta intreaga echipa sa isi incarce incarce bateriile cu energie pentru urmatoarea perioada.

Care este rolul unui material suplimentar dedicat evenimentului?

Pentru a fi sigur ca, in timpul workshopurilor si trainingurilor din cadrul teambuildingului, participantii inteleg scopul, obiectivele si metoda de desfasurare a activitatii, materialele de print sunt indispensabile. Comunicarea este eficienta si complexa, nu se pierde nicio informatie, iar, mai mult decat atat, sunt o modalitate de a motiva angajatii sa se implice in fiecare activitate.

Varianta optima de comunicare in timpul unui teambuilding este redactarea unui plan de desfasurarea a activitatilor, care sa eficientizeze derularea intregului program, pe durata tuturor zilelor.

Tot o metoda de transmitere a mesajului si eficientizare a comunicarii este si realizarea unei brosuri cu informatii suplimentare despre tematica fiecarui workshop si fiecarui training. Daca un training va fi sustinut pe o tema anume, care sa dezvolte baza de cunostinte a firmei, o brosura sau o mapa de prezentare va suplimenta si va fixa informatiile transmise in cadrul acestora.

 

Inscrie-te la newsletter

Urmatoarele evenimente

 
wlb-date

dynamic