• Resurse

    Resurse

    “Cunoasterea este prin ea insasi putere.” Francis Bacon

    Investim alaturi de voi in cunoastere si educatie, va ajutam sa construiti in fiecare zi la implinirea voastra.
    Cuvintele de ordine sunt: impact, inedit, noutate si valoare.

  • 1
Articole

Gala Work-Life Balance, evenimentul care premiaza companiile preocupate de angajatii lor

gala-wlb.jpg

 

Dynamic Human Resources organizeaza, pe 21 si 22 februarie, a VII-a editie a evenimentului Gala Work-Life Balance. Evenimentul va recompensa companiile de pe piata locala care fac eforturi sustinute ca sa-si ajute angajatii sa gestioneze cu usurinta echilibrul intre viata personala si cea profesionala.

Dynamic Human Resources va organiza, in prima zi de eveniment, mai multe workshopuri dedicate starii de bine si mentinerii unei vieti echilibrate. Participantii la workshopuri vor putea invata, printre altele, cum sa atinga starea de mindfulness, cum sa-si gestioneze stresul si cum sa se relaxeze prin autohipnoza.

Cea de-a doua zi de eveniment este destinata companiilor care au implementat un proiect de work-life balance pentru angajatii lor. Participanii vor evolua zece dintre proiectele de work-life balance inscrise de companii, in urma prezentarilor sustinute de reprezentantii organizatiilor. La finalul prezentarilor, participantii vor vota proiectul preferat si, astfel, se va stabili marele castigator al galei.

Categoriile de proiecte vor viza: daruirea in comunitate, relationarea, sportul, aprecierea, noi orizonturi, sanatatea fizica, sanatatea psihica, relaxarea, emotiile pozitive, autoacceptarea si autonomia.

„Pentru mine, viata echilibrata inseamna sa te regasesti in stilul de viata pe care il ai, in fiecare zi. Companiile din Romania fac eforturi importante ca sa-i ajute pe angajati sa gaseasca un echilibru intre viata personala si cea profesionala, iar acest lucru este din ce in ce mai vizibil, in fiecare an”, spune Simona Nicolaescu, Business Owner Dynamic Human Resources.

Cui se adreseaza Gala Work-Life Balance

Gala Work-Life Balance se adreseaza angajatilor din domeniul resurselor umane, angajatorilor ce au implementat un proiect de well-being in 2017 si sponsorilor ce doresc sa sustina proiectele de well-being si viata echilibrata in Romania.

Inscrie-te  la editia din 2018 a galei Work-Life Balance pe adresa de e-mail office@dynamichr.ro sau apeland numarul de telefon 0724.088.400.

Dynamic Human Resources contribuie activ la destresarea Romaniei, atat prin organizarea, in fiecare an, a evenimentului Gala Work-Life Balance, cu accent pe echilibrul intre viata personala si cariera, cat si prin desfasurarea de programe de training, team building si well-being. Totodata, Dynamic organizeaza workshopuri pentru o mai buna gestionare a stresului si evalueaza periodic nivelul de stres al angajatilor din companiile active in Romania.

Dynamic HR a realizat, in prima parte din 2017, studiul „Stres National”, care a urmarit relevarea nivelului de stres al salariatilor din Romania si modului de manifestare a acestuia. Testeaza-ti aici nivelul personal de stres!

Simona Nicolaescu

Antreprenor Dynamic HR, trainer, coach, well-being visionary

Inscrie-te la newsletter

Urmatoarele evenimente

 
wlb-date

dynamic