• Resurse

  Resurse

  “Cunoasterea este prin ea insasi putere.” Francis Bacon

  Investim alaturi de voi in cunoastere si educatie, va ajutam sa construiti in fiecare zi la implinirea voastra.
  Cuvintele de ordine sunt: impact, inedit, noutate si valoare.

 • 1
Articole

155 544 de angajati echilibrati

poza wlb.jpg

Pana in acest moment, Gala Work-Life Balance a reusit sa aduca o stare de bine si de echilibru pentru peste 155 000 de mii de angajati din Romania. Cum? Printr-un eveniment complex, structurat, axat pe nevoile angajatilor.

Evenimentul Work-Life Balance a strans laolalta, de-a lungul timpului, peste 210 companii si 415 participanti. Proiectele inscrise in competitie au ridicat an de an stafeta, companiile implementand programe dedicate aliniate la strategia de business a fiecarei companii.

Evenimentul se adreseaza tuturor specialistilor din HR, CSR, Training, Marketing sau Employer Branding si aduce in atentia angajatilor romani cele mai interesante subiecte din domeniu, precum concediul nelimitat, problemele personale la job, stresul si influentele acestuia, work-life balance pentru fiecare generatie si multe altele.

In fiecare an, incercam sa fim mai buni, sa cream o experienta unica de invatare si dezvoltare si sa aducem in prim plan importanta deosebita a unui stil de viata echilibrat intr-o lume atat de agitata.

Daca si tu esti interesat de acest eveniment, completeaza formularul de inscriere si trimite-l pe adresa de email [email protected].

Care sunt beneficiile daca alegi sa iti inscrii proiectul in competitie?

 1. Este singurul eveniment dedicat 100% domeniul Work-Life Balance din Romania.
 2. Urmatoarea editie va aduce o experienta inedita de invatare si dezvoltare prin care tu si colegii tai sa aveti un echilibru mai bun acasa si la job.
 3. Vei afla de la peste 100 de specialisti in HR care sunt trend-urile in materie de proiecte de well-being si ce teme sunt aplicate cu succes in companiile din Romania.
 4. Vei primi automat ghidul celor mai de succes proiecte implementate in anul in curs!
 5. Iti vom oferi toate resursele necesare pentru a-ti creste brandul de angajator si a fi in topul celor mai cautate companii de catre angajatii romani!
 6. Vei avea posibilitatea de promovare si comunicare a brandului de angajator in mediul online prin Business24, Ziare.com, Chic Elite sau Learning Network.

Cum se va desfasura urmatoare editie a Galei Work-Life Balance?

Urmatoare editie se va desfasura pe parcursul a doua zile, dupa cum urmeaza:

 • 21 Februarie 2018 – Work-Life Balance Experience

O experienta de invatare si dezvoltare, ce va cuprinde 4 workshop-uri, Mindfulness, Stress Management, Sleep Better si Work-Life Balance Workshop.

 • 22 Februarie 2018 – Gala Work-Life Balance, editia a VII-a

O experienta inedita pentru manageri, ce va cuprinde 10 proiecte de well-being, dezvoltate si implementate de companii nationale si internationale plus un moment surpriza ce va reprezenta elementul central al evenimentului.

Daca te-am facut curios, te asteptam si pe tine la cel mai complex eveniment al anului.

Inscrie-te acum la Gala Work-Life Balance

[contact_form email="[email protected]" subject="no"]

Alexandra Tudor, WLB Project Manager

Dynamic Human Resources

 

Inscrie-te la newsletter

Urmatoarele evenimente

 
wlb-date

dynamic

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok