• Abilitati manageriale

  Abilitati manageriale


  ”Eficacitatea este fundamentul succesului.” John C. Maxwell

  Va propunem o serie de traininguri care dezvolta abilitati manageriale necesare obtinerii performantelor la nivel de management si de organizatie. Va ajutam sa cresteti productivitatea, eficienta si mai presus de toate sa dezvoltati manageri de succes.

 • 1

Managementul schimbarii

  De ce?   De multe ori, mediul concurential impune organizatiilor schimbari de strategie, mod de lucru si chiar de produse pentru a raspunde noilor conditii. Orice schimbare presupune o investitie de resurse, timp, energie si efortul oamenilor implicati. Rezultatele se pot lasa asteptate, atat timp cat procesul schimbarii intampina rezistentele oamenilor.
       
     

Majoritatea companiilor constientizeaza nevoia de schimbare, dar conform unor estimari recente, 85% dintre initiativele de schimbare esueaza complet sau deviaza de la ceea ce s-a dorit de catre promotorii ei.

 
  Durata   2 zile
 
  Obiectiv   Identificarea pasilor de urmat pentru implementarea unei schimbari de succes si a modalitatilor de depasire a blocajelor ce pot aparea.
 
  Activitati  

Studiile de caz si implicarea activa a participantilor in jocuri de rol vor sta la baza dobandirii abilitatilor necesare pentru implementarea cu succes a schimbarilor in organizatie.

 
  Rezultate  

Participantii:

 • Vor afla etapele necesare pentru o schimbare de succes
 • Vor invata sa recunoasca blocajele ce pot aparea in calea schimbarii
 • Vor gasi solutii de depasire a blocajelor
 • Vor cunoaste trucuri pentru a implementa schimbari durabile

Inscrie-te la newsletter

Urmatoarele evenimente

 
wlb-date