• Abilitati personale

    Abilitati personale

    “Indrazneste sa visezi si vei ajunge asemenea viselor tale. Viziunea ta este promisiunea pe care o faci lumii cu privire la ce vei dezvalui in cele din urma despre tine.” John Ruskin

    Te ajutam saconstietizezi propria valoare, sa te descoperi si sa te dezvolti. Avem programe dedicate nevoilor de dezvoltare personala si lucram impreuna pentru a te ajuta sa fii ceea ce vrei sa fii.

  • 1

Managementul stresului

  De ce?   In ciuda efectelor cunoscute negative ale stresului, stresul poate fi folositor in activitatea personala, daca este gestionat in mod corect.
       
     

Uneori, stresul profesional este considerat ca un element pozitiv, cu efect benefic asupra performantelor. Aceasta se refera la “eustress” care se traduce prin activarea, mobilizarea resurselor individuale. Important este sa stim cum sa transform stresul in enrgie mobilizatoare.

 
  Durata   2 zile
 
  Obiectiv   Participantii vor gasi noi modalitati de a transforma stresul in energie mobilizatoare.
 
  Activitati  

Testarea propriilor abilitati de a rezolva sarcini sub presiune, identificarea surselor de stres de la locul de munca si identificarea propriilor resurse de a face fata stresului cotidian.

 
  Rezultate  

Participantii:

  • Vor invata notiuni generale despre stres: eustres si distres, simptomele stresului, avantajele stresului, modalitati de a depasi stresul cotidian etc..
  • Vor putea intelege ca mai important este lucrezi mai inteligent, decat din greu ca sa obtii rezultate.
  • Vor invata moduri noi si sanatoase de a rezolva sarcinile in conditii de stres.

Inscrie-te la newsletter

Urmatoarele evenimente

 
wlb-date