• Well-being

  Well-being


  Nu exista vreme urata, ci doar haine nepotrivite.(Billy Connolly)

  Sustinem procesul de invatare, progresul si performanta la nivel profesional si personal. Avem viziune si tocmai de aceea sustinem aceasta calatorie catre sine, orientarea pe solutii si pe viitor.

 • 1

Well-being

[email protected] - Catalogul programelor de well-being 2017

 

Noi, echipa Dynamic HR, companie specializata din 2004 in activitati de training, team-building si well-being, va propunem sa conturam o noua dimensiune a atelierelor de well-being, prin care sa imbunatatim nivelul de energie, de implinire personala, sanatate fizica, mentala si spirituala. Cele mai cautate evenimente de well-being:

 1. Sleep Better
 2. Mind Focus
 3. Stress Management
 4. Drumming
 5. Mindfulness
 6. Parenting
 7. Fotografie
 8. Aranjamente florale
 9. Dress with style
 10. Terapia prin ras

Dynamic HR are o experienta bogata in desfasurarea de programe de tip well-being, care includ ateliere de fotografie, managementul timpului, actorie, psihoterapie, parenting, mindfulness, comunicare interpersonala si masaj la birou. Daca vrei sa incerci niste activitati care sa-ti aduca echilibru emotional si sa contribuie la relaxarea ta, alege atelierele de terapie prin ras, drumming, mind focus, stress management si aranjamente florale. Foarte cautate sunt si atelierele de nutritie sanatoasa si terapie prin muzica, precum si cele care abordeaza problemele cu somnul si comunicarea in cuplu.

 Suna-ne la numarul de telefon 0724 088 400 pentru a programa unul din atelierele noastre!

   
vitamine pentru pasiuni.jpg
 
vitamine pentru minte si suflet.jpg
     
   

vitamine pentru corp.jpg  
vitamine pentru familie.jpg

 

 

Inscrie-te la newsletter

Urmatoarele evenimente

 
wlb-date
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok